turkcel kontor pardon kandır hattı
yahu arkadaşlar bu yazımı facebook ve bütün üye olduğum sitelerde ve tüm arkadaşlarımla paylaşacağım vede turkcelden başka operatore abone olacağım iki gündür telefonuma mesaj geliyor yok 1000 kontor kazandınız tebrikler bugünde tebrikler 250 kontor kazandınız hediye saatinizida-e almayı unutmayınız hemen ücretsiz hattımızı arayın hede-iye kontur ve saatinizi alınız bende hemen koyuldum tabi karşıma bir bayan çıktı ve sorular morular derken kredi kartımı sordu bende doğal olarak iptal ettirdiğimi söyledim çünkü ağzım fena yanmıştı icralar micralar derken borcu ödeyip ecnebilerin kartlarından şükür kurtuldum bayan bana kredi kartınız yoksa hediyelerden mahrum kalacağımı söyleyince fıttırdım bende şimdi kredi kartı kullanmıyan türkcelliler adına soruyorum kredi kartı kullanmamak suçmu bayanada yahu kardeşim siz benimle dalgamı geçiyorsun dedim böyle yapmakla türkcelden iyice soğudum ve biran önce başka bir operatöre geçme kararı aldım bu nedır yahu insanlar sizin oyuncağınızmı yok onu kazandınız yok bunu kazandınız bir hevesle ablaya bağlanıyoruz yok efendim kredi kartı ulan millet sizin oyuncağınızmı be zorla kredi kartı kulandırmaya uğraşıyorsunuz yoksa türkcel bankmı açılıyotda haberimiz yok uzun lafın kısası turkcel yetkililerini kınıyorum bu mesjı her yerde duyurmaya çalışacağım sizi islamı terbiye görmemiş hamsiler sizi islamı terbiye görseler milleti harama bulaştırmazlar şimdiden saygılar turksele hayııııııııııııııııııııııııııııııırrrrrrrrr
Konu hayri_61_ts tarafından (11-11-2009 Saat 12:37 AM ) değiştirilmiştir..
|