![]() |
|
|
Seçenekler | Stil |
|
|
#1 |
|
Status: Yolcu
|
Akbanka banka kartı almak için ekim in 9 unda başvuru yaptım ve işyerime istedim kartımı 10 gun içinde size gelir dediler tamam dedim baktım kart yok aradım kurye beni bulamamış hastane bu yani bulamaması imkansız.Tamam olabilir dedim eve istedim bana sabahtanmı gelsin dediler olur dedim ve sabah evde her zaman birileri olur ve o gunlerde sabah saatlerinde özellikle bi işiniz olursa öğleden sonra cıkın evden dedim.yine zaman geçti hala kart yok artık kafayı yiyecem aradım.ben kuryeye para kazandırmak zorunda değilim dedim cunku kurye elinde tuttugu her gün için kart başına para alıyo ve bana verdikleri cevap evde birini bulamadığı için kurye teslim edememiş.Artık yeter kurye ile falan uğraşmak istemiyorum kartı ankara carrefoursa şubenize yollayın diye hemde acil bi şekilde istedim ayın 28i oldu bu arada o gün istedim şimdi ayın 6 sı yarın tam 10 gun olacak yine.bugun yani kasım ayının 6sında yine aradım 444 25 25 i bana kartı kurye daha teslim etmemiş dediler.Ben bu süreç içinde carrefoursa ankara şubesine 2 defa gittim 2sindede acil diye gerekli mercilere mail yolladılar ve hala ortada kart falan yok.Akbank müşteri ile böyle ilgili işte ayıplıyorum başka bişey değil zaten pişman oldum bu ne biçim bir iştir anlamıyorum baştan savma iş yapıyorlar bide bankacılık sektörü ayıp be ayıp.Başına böyle bir olay gelenler lütfen yazsın. Ben haksızmıyım ya...
|
|
|
|
|
|
#2 |
|
|
VerİlmİŞ sadakaniz varmiŞ.. Bu bankanin hİÇbİr ÜrÜnÜnÜ kullanmayin ve kullandirtmayin.. Bende sİze bİr olay aktariyim.. YaklaŞik 2 yil Önce bu bankadan kredİ Çektİk.. Ve tabİ kredİ Çekİnce sankİ herŞeye mecburmuŞuz gİbİ ne kadar saÇma sapan kartlari varsa verdİler.. Daha sonra kredİ bİttİ ama o saÇma sapan ÜrÜnlerİn Ödemelerİ bİtmedİ.. En son 2009 10. Ayda hesaplarini kapattik ama aylar sonra 12 tl İÇİn hukukİ yollara baŞvuracaklarini adeta tehdİt ederek telefonla bİldİrdİler.. YaklaŞik 6 ay Önce hesabimizi kapatmamiza raĞmen ve borcumuzun olmadiĞini defalarca teyİt etmemİze raĞmen hala Ödeme yapmak zorunda kaldik.. Ve hatta belİrtİklerİ mİktarlada kalmayip o ÜrÜnlerİ kapatmamiza raĞmen hesap İŞletİm Ücretlerİ talep etmekteler.. Şubeyİ aradiĞimizda İse mÜdÜr dahİl adeta dalga geÇer gİbİ ve tam bİr tefecİ edasiyla sİze karŞilik vermekteler.. Ve hİÇ bİr Şİkayettende korkmadiklarini bunu bİlerek yaptiklarini beyan etmekteler..
Yanİ Özetle bİr tefecİ yÜzÜnden azdaha memurİyetİmİz lekelenecektİ.. Kesİnlİkle bu bankaya yaklaŞmamanizi tavsİye ederİm.. (en azindan erzİncan Şubeye) |
|
|
|
|
|
#3 |
|
|
ozkan;5061]evet arkadasıma katılıyorum en kotu banka bence akbank cunku bende kredı kartı ıcın basvurdum ama 15 gun bekledım baska yerlerde anında gelen kredı kartı akbankta ıse 20 gun sonra gelıyor sankı altından yapıyorlar kartımı aldım almasına ama zamanında gelmeyen kartı ne yapıyım ben hemen ıptal ettırdım hızlı bankacılık bu olsa gerek nasılbı bankaymıs bu anlamadım bence akbankı kapatsınlar zaten bı ıse yaramıyo hıc bı yerde gecmıyo
kartın benım pesımden kosması gerekırken ben kartın pesınden kosuyorum kartınız oraya geldı buraya geldı dıye benı ordab oraya surukleyıp durdular hayatım boyunca boyle bı sacmalık gormedım akbank istifaKonu ozkan tarafından (05-05-2010 Saat 01:39 PM ) değiştirilmiştir.. |
|
|
|
![]() |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|
Ana Sponsor : Henüz yok
Donanım Sponsor : Henüz yok
Yazılım Sponsoru : Henüz yok