![]() |
|
|
Seçenekler | Stil |
|
|
#1 |
|
Status: Forum Yöneticisi
|
Ünlü Turizm Acentasını Eleştirmek
Türkiye'nin ünlü turizm acentalarından Bam Tur ile ilgili yaşadığınız sıkıntıları paylaşabileceğiniz kısım burasudır. Bu kısımda Bamtur ile ilgili yazmak istediğiniz eleştiri mesajını yazarak Otel Forum kullanıcıları ile paylaşmış olacaksınız. ![]() Bam Tur Hakkında Eleştiri Mesajı Nasıl Yazacaksınız? Eleştiri mesajı yazmak için kendinize özel bir hesap oluşturmalısınız. 1 dakika civarında süren hesap oluşturma işlemi ileride eleştiri mesajınızın durumu ile ilgili bilgi almanızada yardımcı olacaktır. Kendinize hesap oluşturmak için yukarı sol taraftaki "Kayıt Ol" linkini kullanmalısınız. Unutmayınız ki eleştiri mesajı yazacağınız kurum Türkiye'nin saygın turizm acentalarından Bamtur'dur. |
|
|
|
|
|
#2 |
|
Status: Forum Yöneticisi
|
Bam Tur hakkında detaylı bilgi almak isterseniz : http://www.otelforum.com/showthread.php?t=192
|
|
|
|
|
|
#3 |
|
Status: Yolcu
|
Merhaba,
Kurban Bayramı'nı 4 aile çocuklarımızla geçirmek için Bam Tur'a danıştık. Önce Maramaris için rezervasyon yaptık ama sanatçı kalacağımız oteldeki programını iptal ettiğinden ve Bam Tur da düşük fiyat yerine aynı fiyatta kalması için Antalya Göynük Le Chateu De Prestige adındaki sözde 5 yıldızlı otele yönlendirdi. Otel kesinlikle bayrama hazırlanmamdığı gibi, temizlik ve yemek açısından herşey dahil 5 yıldızlı otelin çok çok altında son derece kötü yönetilen bir otel. Personel yetersiz ve bilgisiz ve kaba. Odanın temzilenmesini söylememe rağmen temizlenmyene odalar, değiştirilmeyen havlulular, akşam yemeğinde oturacak yer bulunmaması vs vs. Bam Tur'u özellikle belirtmeme rağmen böyle bir otele yönlendirdiği için kınıyorum. 4 aile çocuklarımızla hayatımızın en kötü otel tecrübesini yaşattığı için de her forum da bunu anlatacağım. Esenlikler |
|
|
|
|
|
#4 |
|
Merhabalar yasadiginiz problem cok kotu ve tur acentasindan kaynaklanmis.bu konudaki sikayetinizi TURSABA yazili veya sozlu olarak bildirmenizi tavsiye ederim.unutmayinki tur acentasiyla yaptiginiz sozlesmede bu tarz aksiliklerden tur acentasi sorumludur ve sizin kaybinizi gidermek zorundadir.
|
|
|
|
|
|
|
#5 |
|
|
ben daha bu hafta sonu malesef üzücü bir tatailden geldim kendimi enayi gibi hissetmeme bamturun zertur istanbul şubesi neden oldu çeşmede akay garden resort otele yer ayırttık ben şahsen internetten resimlerini gördüm ama ilk defa bir otele tatile gidecek ve ne gibi uygulamalar oldugunu bilmiyorduk sagolsun acentemiz gidecegimiz otelin tam pansiyon ve açık büfe yemekleri oldugunu söyledi birde gittik ki içeçekler buna dahil degilmiş 1.5 lt bi su 2.5tl kola 5 tl gibi komik rakamlara para ödemek zorunda kaldık uyarılmadık ve sıkıntımızı dile getirdiğimizde yapılacak hiçbişey olmadıgını söylediler ben bu şirketi kınıyorum insanları net olarak aydıklatmadıklarını işlerini iş olarak degil para olarak gördükleri için ama bu yaptıklarına çok kızgınım neler yapabilirim lütfen biri beni aydınlatsın
|
|
|
|
|
|
#6 |
|
Merhaba necla hanim size en basta yaptiginiz hatayi soyleyeyim bamtur isimli acentadan rezervasyon yapip tatile gitmenizdir.bu arada tam pansiyon uygulamasinda icecekler extra satilir yani bu normaldir,hersey dahil konseptini uygulayan otellerde ucretsizdir.bu yazimi okuyan arkadaslar lutfen bu satirlarimi dikkatlice okuyun ben turizmciyim ve kendime ait birde otelim var,sizlere bir tavsiyem olacak bamtur acentasiyla tatile cikmamanizi oneriyorum,sirket zaten otellere bile odeme yapmiyor,bircok tatilci otelde sorunla karsilasiyor.musterileriyle asla ilgilenmiyorlar,bircok otele rehber diye koyduklari 18-19 yasindaki cocuklar sizlerle ilgilenmiyorlar,isleri gucleri size disco ve tekne turu satmak.ve bircok otelle problem yasiyor bamtur,bamturla sozlesmelerini iptal eden bircok otel var,oteli size anlatip ovup satmalarina ragmen giden tatilciler bazi zamanlarda otele alinmiyorlar.bu durumlarla karsilasirsaniz otelin on buro yetkilisinden otelden hizmet alamadiginiza dair bir belge isteyin,ve belgeyle kaymakamliklardaki hakem heyetine veya tursaba yazili olarak basvurabilirsiniz.
|
|
|
|
|
|
|
#7 |
|
|
aman allahim bamturun Antalya kemerde bi oteli var ZANNEDERSEM romeo beach hotel ???? 4 yildiz vermis 1 yildiz bile etmez Kim veriyor bu yildizlari bi bilginiz varmi acaba
Konu Boss tarafından (08-10-2010 Saat 11:05 PM ) değiştirilmiştir.. |
|
|
|
|
|
#8 | |
|
|
Alıntı:
|
|
|
|
|
|
|
#9 |
|
selamlar boss,sizin adiniza uzuldum,umarim bundan sonra boyle seyler olmaz,yildiz konusuna gelince,otellere yildizlari kultur ve turizm bakanligi vermektedir.fakat bircok otel bu yildizlari aldiktan sonra hizmet ve yiyecek icecekten kismakta yani isin acikcasi kar marjlarini yukseltmek icin bu uygulamaya gitmektedir.sizin bu otelden nicin memnun olmadigini bilmiyorum ama sanirim yiyecek ve icecek sorunu en basta geliyordur.
|
|
|
|
|
|
|
#10 | |
|
|
Alıntı:
keske bunu bamtur okusada veya oraya gitmek istiyenler biz yer bulamadigimizdan reservasyom yaptirdik yoksa ucuz filan da degildi hani... Konu Boss tarafından (08-11-2010 Saat 03:07 PM ) değiştirilmiştir.. |
|
|
|
|
![]() |
| Etiketler |
| şikayetler, şikayetvar |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|