turkcell şikayet formu
Merhabalar tukcell şikayet formu ;
Turkcell kamu tarifesindeki heryöne 1500 dakika konuşma sürem vardır kamu personeliyim yaklaşık 5 aydır kamu tarifesi kullanıyorum ama 25.11.2009 tarihinden 24.12.2009 tarii arasında ekstra tarihime bir gün kala güncel fatura tarihine baktıgımda tarifem online turkcell işlemlerinden bizbize aramızda 150 dakika sabit ücret 15 ytl olan tarifeye geçtim ama bir aylık güncel faturama baktıgımda tarifem normal bizbize tarifesine geçiş yanlış bir işlem sonucu fatura tutarım 158 ytl olmuştur .Dolayısı ile burada bir magdur durumdayım turlcell müşteri hizmetlerini aradığımda eski tarifeme asla dönemeyecegimi beyan ettiler sözleşmem ,01.01.2011 tarihine kadar geçerlidir ayrıca bilindigi üzere tarifenden ayrılsan bile en geç 2 yada 3 ay süre geçmesi lazım ama ben tarifemden yanlış bir işlem sonucu 1 ay süre dolmamasına rağmen geçiş hakkım yoktur ve ben burada mağdurum bana konu ile ilgili yardımcı olursanız sevinirim gerek tüketici mahkemesine gerek mahkemeye buradaki bana yapılan haksız bir faturadan dolayı ödeme kabul etmem söz konusu değildir bana bu konuda yardımcı olcak arkadaşlardan mail bekliyorum.
|