Otel Forum

Otel Forum » Genel Konular » Şikayet Kutusu » İnanlar İletişim - Mardin

Seçenekler Stil
Alt 12-26-2009, 10:16 AM   #1
efe292008

Status: Yolcu
Standart İnanlar İletişim - Mardin

ben yaklasık 7-8 yıldır avea kullanıyorum ve memnunum güvenilir bulduğum için avea bayiinden 14-15 ay önce cep telefonu aldım ve 2-3 ay önce telefonum arıza yaptı aldıgım avea bayine geri götürdüm sonradan telefonun garantili olmadığını anladım ve her gidisimde baska bi bahane sunularak yok yanlıs tamir etmisler yok oraya gönderdik yok buraya gönderdik diyerek beni oyaladılar avea bayiliğinin güvenilirligini sarsan ve beni mağdur eden bu isyerini tüketici haklarına bildirmeden önce sizin bu konuya çözüm bulmanızı istiyorum eğer bu konuyla ilgili bana yardımcı olmazsanız size olan güvenim kalmayacağından avea hatlarımı turcell e çevircem cvb nızı ve yardımcı olmanızı bekliyorum.isyeri teli: 0482 213 35 28 inanlar iletişim MARDİN
efe292008 isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 01-17-2010, 01:24 PM   #2
inanlar5051980

Status: Yolcu
Standart re:

Alıntı:
efe292008 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
ben yaklasık 7-8 yıldır avea kullanıyorum ve memnunum güvenilir bulduğum için avea bayiinden 14-15 ay önce cep telefonu aldım ve 2-3 ay önce telefonum arıza yaptı aldıgım avea bayine geri götürdüm sonradan telefonun garantili olmadığını anladım ve her gidisimde baska bi bahane sunularak yok yanlıs tamir etmisler yok oraya gönderdik yok buraya gönderdik diyerek beni oyaladılar avea bayiliğinin güvenilirligini sarsan ve beni mağdur eden bu isyerini tüketici haklarına bildirmeden önce sizin bu konuya çözüm bulmanızı istiyorum eğer bu konuyla ilgili bana yardımcı olmazsanız size olan güvenim kalmayacağından avea hatlarımı turcell e çevircem cvb nızı ve yardımcı olmanızı bekliyorum.isyeri teli: 0482 213 35 28 inanlar iletişim MARDİN
bu cihazı iki defa sevise gönderdik ve servisten gelen not kağıdında sıvı temas tespit edilmiş ve sıvı temas olan cıhazlar garanti dışı olmaktadır.bu nedenle nokia 1200 olan cıhazı geri müşteriye iade edilmiştir.
not:AYRICA BİZDEN ALINMAYAN CİHAZLARI MÜŞTERİ MEMNUNİYETİ İÇİN KENDI TARAFIMIZDAN SERVİSSE GONDERMEKTETIZ .SAYGILARIMIZLA
inanlar5051980 isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)

Seçenekler
Stil