Otel Forum

Otel Forum » Genel Konular » Şikayet Kutusu » Avea Şikayet Kutusu

Seçenekler Stil
Alt 06-18-2009, 04:38 PM   #11
Admin
 Admin - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Status: Forum Yöneticisi

Merhaba Dolandırılan_Polisler,

Buranın avea ile bir bağlantısı yok. Zaten TR'de ki tüm GSM operatörleri bir çok reklam firması yüzünden müşterilerini magdur ediyorlar. Böyle bir şikayet sayfası yapmaya da pek fazla mantıkları el vermez sanırım.

Burada sorun yaşayan arkadaşlar kendi yaşadıkları sorunları belirtip yine birbirleri ile konu hakkında konuşup sohbet edebiliyorlar.
Admin isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 06-19-2009, 01:05 AM   #12
olcayagyar

Status: Yolcu

avea ya gectım ama hattım kapatıldı ben arıyorum ama benı kımse arayamıyor.aradığınız numara kullanılmamaktadır dıyor 6 gun oldu ama hattım halen daha calısmıyor.bunar bu ısı bılmıyor,turkcell gıbı olamazlar bunlar......yanı avea yagectıgıme pişman oldum.sorunun ne oldugunu kımse bılmıyor.benım numaram buharlastı eger numaranızı uzun yıllardır kullanıyorsanız sakın avea yagecmek gıbı dusuncenız olmasın cunku numaranız buharlasacaktır.eptaletmek ıstesenız edemeyeceksınız baska operatore tasıyamayacaksınız.ama faturaları odemeye devam edeceksınız.532 551 1571 nolu telefonumu arayın ne demek ıstedıgımı anlayacaksınız.hat buharlasmıs.numaranızı kaybetmek ıstemıyorsanız avea ya gecmeyın buhar olur.
olcayagyar isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 06-19-2009, 01:19 PM   #13
Admin

Olcayagyar Merhaba,

Durumunuza benzer bir durum avea'ya numara taşayan bir arkadaşta daha olmuştu. Kendisi şikayet kutusuna mesaj bırakmış bir gün bekledigini ve düzelmedigini söyledi siz 1 haftadır düzelmedigini söylüyorsunuz. Mutlaka Avea servislerinde böyle bir açık mevcut umarım yakın zamanda hattınız tekrar kullanılabilir hale gelir.
Alt 06-19-2009, 05:34 PM   #14
sahra380

avea kadar dolandırıcı bir hat yok müşteri hizmetlerini arıyotsun suratına kaptıyorlar tekrar arayınız diyor ve kontörleriniz gidiyor avea konuşma süresi olduğu halde aveali bir arkadaşımı aradım ve 84 kontörden 33 kontöre düştü ve ben bunu müşterine anlatmaya çalıtım ama sürekli telfon suratıma kapandı tekrar aryınd iye olan kontörtelrimde bitti en sonunda yakaldım burada öyle bir şey gözükmüyor dediler ne kadar isnir bozucu bir şey ya sinirimden ağladım resmen
sahra380 isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 06-19-2009, 06:19 PM   #15
Admin

O ruh durumunu biliyorum. Karşılarında ki insanı düşüncesiz yerine koyma mantıkları. Bunlar(GSM Operatörleri Müşteri Temsilcileri) kendi aralarında toplantı yapıp sanırım bunları nasıl kandırırız diyerekten...
Alt 06-20-2009, 12:56 AM   #16
sevdaçiçegi22

Standart merhaba

merhaba ben avea geçtim geçmez olaydım turkcelden turkceli iptal ettiler aveayı açmadılar arıyorum müşteri hizmetlerini beni kale bile almıyorlar şimdi siteyi inceledim çok korktum kaç kişiyi dolandırmışlar ben ne yapıcam ondan korkuyorum beni yönlenricek biri varsa lütfen yzasın yarın gidicem hattı iptal ettircem işallah iptal olur
sevdaçiçegi22 isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 07-01-2009, 09:27 PM   #17
al.zafer

Angry Kazik fatura

AVEA ve MOBİL OYUNCU Müşteri hizmetlerinden tatmin edici cevap alamaman üzerine, bu mesajı yazmak zorunda kaldım. Yeni satın almış olduğum Samsung marka cep telefonunun internet servis ayarlarını almak için 09.05.2009 tarihinde Avea Müşteri Hizmetlerinden yüklettim, internet ayarlarını yükleyemediğimden dolayı internete giriş yapamadım, 10.05.2009 tarihinde tekrar Müşteri hizmetlerinden GPRS ayarlarını aldım, interneti ve telefonumu kontrol etmek için internete girdim, İnternet Samsung´un Mobil oyuncu sitesinde oyunlara baktım ve çıktım. Her hangi bir yükleme yapmadım. Daha sonra bana birkaç defa mesaj geldi, bu mesajların internet ayarları için geldiğini düşündüm. Fakat Faturama baktığımda indirmediğim oyunların parasının benden alındığını gördüm. ( 27.00, TL ) Avea Müşteri hizmetlerini aradım fakat bana hiçbir şekilde yardımcı olmadılar. Modil oyuncu sitesine girdiğimi bundan dolayı ücretlendirildiğini söylediler. Müşteri hizmetlerinde bulunan şahısa oyunu yüklemediğimi faturadaki Süre Byte nın “0” olduğunu söylememe rağmen yapılacak bir şey olmadığını, faturadaki ücreti iade edemeyeceklerini söylemeleri üzerine, o an cep telefonumdaki interneti kapattırdım. Avea Müşteri hizmetlerinin bana vermiş olduğu görüşmemi istediği Mobil Oyuncunun Müşteri hizmetlerinin 0555 738 29 77 numaralı telefonu aradım, müşteri hizmetlerindeki görevliye oyun indirmediğimi, faturamdaki ücretin geri iade edilmesini istedim. Bana siteye girdiğimi oyun indirmek için onay verdiğimi söylemesi üzerine, bende oyun indirmediğim halde neden ücreti iade etmediklerini sorduğumda, oyun indirmediğimi gördüğünü, cep telefonunun internetini kapattığım halde, internete gir oyunu indir, sizden ücret talep etmeyiz, demesi üzerine internetimi iptal ettirdiğimi oyun indiremeyeceğimi ücreti iade etmelerini söylememe rağmen onay verildiğini iptal edemeyeceklerini söyledi. Mobil oyuncu sitesine yanlışlıkla girseniz dahi, ücret alındığını unutmayın. İptal etmek kâr etmiyor. Ay sonundaki faturanızda görürsünüz. Beni yolunacak kaz gibi yolduklarını fatura geldiğinde anladım. CEP TELEFONUZLA MOBİL OYUNCU sitesine girmeyin, girerseniz de dikkatli olun. Oyunları açıp bakayım, bir şey olmaz demeyin. Oluyor yoksa benim gibi yanarsınız. MOBİL OYUNCU SİTESİ YETKİLİLERİNE BURADAN SÖYLÜYORUM, BU İŞİN TAKİPCİSİ OLACAYIM, PARAM İADE EDİLMEDİĞİ TAKDİRDE, TÜKETİCİ HAKLARINA ŞİKÂYETÇİ OLACAĞIMI BİLMEYERİNİ İSTİYORUM. Sizinde başınıza böyle bir şey gelirse tepkisiz kalmayın. İnternet aracılığı ile vatandaşları bilgilendirin. Benim gibi mağdur duruma düşmesinler. TÜKETİCİLER YOLUNACAK KAZ DEĞİLDİRLER...
al.zafer isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 07-02-2009, 03:19 AM   #18
sdr3385

Standart Aveadan 3100 ytl lİk fatura

Sa. 22 nisan 2009 da avea her yöne sınırsız hat kullanmaya başladım 12 küsür fatura ilk aldım. 2. fatura son ödeme tarihi 16 haziran 2009. Ödedim 30 hazirazda arama ayptım ve uyarı aldım hattınız kapalı diye .Aradım müşteri hizmetlerini dedim neden böyle bana dediler ki sevgili avea çalışanları 3100 ytl faturanız var 10600 dk yı aşmışsınız bilmem ne bilmem ne .....444 lü no aramış olabilirisniz sohbet hattı chat hattı ,yarışma aramış olabilirisniz..Ya bu ne illettir ben nerden aldım bu belayı başıma bilmem ki .Ben böyle fatura görmedim her yöne sınırsız demediniz mi siz kardeşim evet ben d egörüştüm bana aveanın bir çalışanı dedi ki görüşmek en doğal hakkınız elbette görüşeceksiniz bunu diyen müş.hizmetlerinden değil ayrıca görüştüğüm bir müdür .EE elbette hakkımsa bu ne kardeşim.İtiraz edin ben itiraz ederim de ödeme yapmanız gerekiyor temmuzda deniliyor ..Bakın benim oğlum rahatsız ameliyat olacak ben ameliyat parasını bu para delisi avea ya mı vereyim .AVEA sen büyük bir operatör olsan bir çocuğun ameliyatını karşılamka senin büyüklüğün olur .MA SEN BENİM OĞLUMUN AMELİYAT PARASINI YİYECEKSİN.HOŞ BULURSAN BENİ YERSİN.ALLAHA HAVALE EDİYORUM BU AVEA DENİLEN ...SİZLERİN YÜZÜNDEN EŞİM BENDEN AYRILIYOR .AVEA oğlumun da hakkını benim de eşimin de yuvamın da hakkını yiyemeyeceksin.birkaç kanallla görüştüm haber merkezleri ile mutlaka bunlara hesabı sorulmadı ben kaçıncı kurbanım .Allah belalarını evrsin ya da düzeltisin ki bi daha yapmasınlar 3100 ytl ne demek ya ben 3 yıldır oğlumun ameliyatını para yüzünden yaptıramadım şimdi sana mı vereyim AVEAAAAAAAAAAA
sdr3385 isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 07-02-2009, 03:56 PM   #19
gizem06

Angry aveaaa iğrençç bi hat

avea müşreti hizmetleri her türlü arıyorum evden ve cepten hiç bi şekide açmıyorlar telefonu günde en az 1 saat çalıyorr telefon aradığımda ama açmıyorlarr.smsem 4000 20 kontörüm var 5 dk konusma hakkımda var ama sms atmıyorrr. sms ayarlarını almak için ulasmak istiyorum ama ulasamıyorum.1 haftadırr ulasamıyorum.hattımı kırıp vodafone gececeğimm...
gizem06 isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 07-02-2009, 03:57 PM   #20
gizem06

bana yardımm edin lütfen hattımı kırmadan
gizem06 isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Etiketler
sikayetvar, şikayet oku, şikayetler

Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)

Seçenekler
Stil