Otel Forum

Otel Forum » Genel Konular » Şikayet Kutusu » Avea Şikayet Kutusu

Seçenekler Stil
Alt 05-23-2009, 03:01 PM   #1
Admin
 Admin - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Status: Forum Yöneticisi
Standart Avea Şikayet Kutusu

Türkiye'de bir çok tarife ile müşteri potansiyelini çok yukarılara çıkaran Aria ve Aycell'in birleşmesi ile oluşan AveA GSM operatörü maalesef sistemlerini tamamen oturtamadı. Sizler mutlaka sorunlar yaşamışınızdır. Bu yaşadıgınız sorunları bu kısımdan rahatlıkla dilegetirebilir ve daha önce yaşanmış sorunlara göz atabilirsiniz.

Bu kısıma cevap yazıp kendi yaşadıgınız proplemi dile getirebileceginiz gibi aynı zamanda yeni bir başlık ile kendinize özel bir şikayet konusu oluşturabilirsiniz. Tabi bunları yapabilmek iiçin ilk önce "Kayıt Ol" linkini kullanarak sistem içerisinde kendinize yeni bir üye ismi almanız gereklidir. ( Üye ismi alma 20 saniye sürmektedir.)

Güncel Konu
Admin isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 05-25-2009, 10:51 PM   #2
samur34

Status: Yolcu

2003 yılından beri Avea' nın faturalı hattını kullanıyorum, ayrıyettin 3 adet daha kendi adıma Avea faturalı hattım var...Şuan Gümüşpala Mahalles Nilgün Sok.-Avcılar/İstanbul adresinde ikamet etmekteyim, evim 3 katta bulunmakta...Benim şikayetim evimde telefonla görüşmek benim için çok büyük sıkıntı, bir telefon görüşmesi yapmak için defalarca arama yapmak zorundayım, oparatörümden şepeki meşgul, şepeke yok, arama iptal gibi cevaplar klasik haline geldi...Beni arayanların aldığı cevap ise aradığınız kişiye şuan ulaşılamıyor...Oysaki ben evde telefonumu hep açık tuttuğum halde beni arayanlar birtürlü bana ulaşamıyor...Ben 2004 senesinden itibaren bu adreste ikamet etmekteyim, o zamanlardan beri aynı sorunlar vardı, ançak zamanla düzelir diyorduk, ama beş sene geçmesine rağmen hiçbirşey düzelmediği gibi işler daha kötüye gidiyor...Evim de Diğer oparatörlerle alakalı böyle bir sıkıntı olmuyor, olsa bile bu kadar büyük caplı değil...Benim ögrenmek istediğim neden bu sorunlar senelerdir aşılamıyor, bu nasıl bir kurum ki yıllardır kendini yenileyemiyor...Avea yetkililerinden rica ediyorum lütfen artık bu sorunlara bir son verilsin...
samur34 isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 06-05-2009, 12:52 PM   #3
kayaa

Standart avea

0544 557 95 95 numaralı hattımı avea ya taşıdım.gecen gün avea hattımı iptal ettiler neymiş efendim başka operetörlere kontur kazandırıyormuşum.böyle birsey olamdı.sınırsız diyorsunuz 166 saaten bahs ediyorsunuz benim gecen ay konuşmam 30 saate bulmamıştır.2 gün telefonum ne aramalara nede karsıdan gelen cagrılara kapalıydı benim hattım hala aramıyor.avea müşteri temsilcisini belki 50 defa aradım adıyaman subeye gittim ilgi alaka yok iş görme yok sonra dediler 1500 tl cezası varmış avea bayiisi söyledi müşteri temsilcisini aradım hala cevap vermediler bu ceza gelsede gelmesede avea ham adıyaman bayisine hemde avea şirketine dava acacagım umarım yetili biri bu mesajıma karşılık verir yeni numaram 0532 242 21 15 ten ulaşır bana umarımm yoksa tüketici haklarına baş vuracam.bu işin peşini bırakmayacamdan emin olun
kayaa isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 06-07-2009, 12:46 PM   #4
burcu

Standart şikayet

4 yılı aşkın süredir avea öğretmen hattı kullanıyorum ayda 15 lira hat sabit ücreti 2 ,3 liralık tarife dışı arama yapıyorum ama her ay bu fotura 20 milyonun altını görmüyor kafanıza göre fatura belirliyosunuz aynı tarifeden kullanan bir başka arkadaşım müşteri hizmetlerini aradığını aynı şikayetleri belirttiğini tarifesinin iptalini istediğini söylediğini ve bunun üzerine kendisine 3 ay gibi bir süreyle faturasında % 50 indirim yapılacağını belirtti. bende bunu kıssas alarak avea müşteri hizmetlerini aradım (7 haziran 11:00) arkadaşa yapılan uygulamadan bahsettim aynı haktan yararlanmak istediğimi ve şikayetlerimi belirttim bana verilen cevap " sistem belirlermiş her kullanıcı aynı promosyondan yararlanır diye bir şey söylenemezmiş bende %50 gibi bir promosyon tanımlanmıyormuş kullanım alışkanlıklarımız farklıymış BÖYLE BİR AÇIKLAMAYI ASLA KABUL EDEMEM kendinize gelin ben daha az konuşuyorum diye yaptığınız ayrımcılığı kılıfa sokup kullanım alışkanlıklarınız farklı sistem size bunu tanımıyor diyemezsiniz bu kabul edilemez eğer bir promosyon varsa uygulanan aynı tarifeyi kullandığım halde benim bundan yararlanmamam komik açıklanamaz ilgililerden en kısa sürede cevap bekliyorum dikkate alırsanız iyi olur bu bence size kullanıcı kaybetmek olarak dönebilir ki bu hattı kullanan arkadaşlarımın çoğu turkcelli yada telsimli oldu herkesi dilediği kadar arıyorlar ve ne ödeyeceklerini biliyorlar artık zaten arayamıyor çağrı atıp aranıyorum sıkıldım. uyguladığınız tarifeleri ve promosyonları gözden geçirme vakti geldi ki siz hakkını arayanlara cevap olarak bizde böyle kabul et sus demeyi tercih ediyorsunuz "sistem belirliyor kullanım alışkanlıklarınız farklı bir şey yapamayız diyip sus otur politikası size ancak kayıp getirir"
burcu isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 06-07-2009, 01:10 PM   #5
eddas

6 yıldır avea kullanıcısıyım.
3 -4 ay önce telefonuma bir mesaj geldi mobil oyuncu diye ve kontörüm gitti. avea müşteri hizmetlerini aradım bizim alt yapımızı oluşturan bir firma dediler ve gelen bir mesaja yanlışlıkla cevap vermiş olabilirsiniz dediler. bende bu tarz bilgi mesajları bana gelmesin dedim çünkü asla böyle mesaja karşılık bile vermedim . engellendi hattım üzerinden ve şuan 6 haziran 2009 itibariyle tekrardan böyle bir şey geldi başıma yaklaşık 120 kontörüm gitti. avea müşteri hizmetlerini aradığım da ise tekrardan aynı bilgiyi verdiler bana.Sorun insanların bu kadar madur edilmesi ve buna göz yummaları firmadan kaynaklı yada değil engelli bir mesaj nasıl gelebiliyo ve tekrardan kontörü düşebiliyo takım lideriyle görüştüm açıklama aynı siz değerli müşterilerimiz die başlıyo ve en iyi hizmet verebilmek için bitiyo yazık çok yazık.
eddas isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 06-09-2009, 12:04 PM   #6
Admin
 Admin - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Status: Forum Yöneticisi

Kendilerine özel şikayet oluşturmak isteyen arkadaşlar " http://www.otelforum.com/newthread.p...newthread&f=61 " bu linki takip edebilirler.
Admin isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 06-09-2009, 02:05 PM   #7
kampuscelil

Arkadaşlar bu belaya bende bulaştım.Avea her yöne sınırsız tarifesine geçtim.ilk aylar güzel(66 tl) ama 4. ay faturam 1.350 lira gözüküyo ve kaç gündür (müşteri hizmetleri 500'ü ) aramama rağmen ekstre dahi alamıyorum.haberiniz olsun.
kampuscelil isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 06-17-2009, 11:14 PM   #8
keriz

avea gerçek bir bela!2008 haziran ayında ekonomik olduğunu düşünerek memur olduğum için avea sınırlı kamu hattı aldım(almaz olaydım) 600 dakika hakkımın çoğu zaman 300 dakikasını bile kullanmamışımdır.verilen tarifede kdv-ötv dahil ev/iş 30.30 krş diğer operatörler 30.30 krş sms 25.5 krş olarak görünüyor.diğer operatörlerle çoğu zaman aylık 20-25 dakikadan fazla konuşmadım.gelen faturalar ise 80-100-130-135-150-155 tl şeklindeydi bu para karşılığı kartlı telefonda çok çok çok daha fazla konuşma imkanım olurdu.avea dilerimki batarsın.bu hat hakkında bilgi istediğimde bayii bana bu rakamları verdi,daha sonra klasik küçük yazıyla yazılmış Tüm kamu tarifede kontör atış periyodu 6 saniyedir şeklinde yazıyı gördüm nette.herhalde durum bundan kaynaklanıyor,insanları çok güzel kazıklıyorsunuz!avea dilerimki batarsın!
keriz isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 06-17-2009, 11:52 PM   #9
kibarbarbar32

Standart avea a yı eshefle kınıyorum.bana yaptıklarına bakın

iyi akşamlar.yaklaşık olarak avea'nın kuruluşundan itibaren 2002 yada 2003 yılından beri avea nın faturalı hat üyesiyim ve bu zamana kadar faturalarımı düzenli olarak ödedim taki ki geçen aya kadar,geçen ay kontörlü hatta geçtim.avea faturalı hat üyeliğim zamanında patlıcan üyesi idim.Geçen ay kontörlü hatta geçtim ve 16.06.2009 tarihinde 150 kortör yükledim,şebe içi 180 dk.kazanacağımı umdum ancak kazanamadım.Müşteri hizmetlerini aradım,faturalı hattan geçtiğim ve patlıcan üyeliğimi güncellemeden kontör yüklediğim için kazanamadığımı söyledir.ne yapacağız dedim,patlıcan üyeliğinizi (örnek:bulunduğunuz ilin il palaka kodunu değiştirerek tekrar üye olun dediler,üye kaç yıldır üyesi olduğum patlıcan a tekrar üye olmak için il palaka kodumu değiştirip sms gönderdim(nasıl bir saçmalıksa) gelen cevap zaten üyesiniz idi.İnternet sitesinden üye bilgilerimi güncelledim,tekrar sms gönderdim ve yine aynı cevabı aldım.İnternet sitenizi devamlı takip etmekteyim ancak böyle yapmak gerektiğine dair bir yazı yok.Bunu müşteri temsilcisine bildirdiğimde bana ukelaca bizi arayıp sorsaydınız diyor.(yıllardır kullandığım hattın temsilcisinin müşterisine cevabına bakın) Ben arayıp öğrenmek zorundaymışım.İnternet sitenizde de yok böyle bir uyarı dediğimdeaynı ukela cevapları almaya devam ediyorum.AVEA 'nın utanmaz müşteri temsilcisi birde ben aramak zorunda değilim,siz bana bildirmediniz,üyesi olduğum bir kuruluşu neden tekrar üye olacağım.böyle bir saçmalık varmı dediğimde müşteri temsilcisi iyi akşamlar deyip telefonu yüzüme kapatıyor.AVEA sana bundan sonra bir kuruşum nasip olmayacak.ne benim nede benim dostlarımın.
kibarbarbar32 isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 06-18-2009, 03:00 PM   #10
DOLANDIRILAN_POLiSLER

iyi günler. Bende avea mağduru bir vatandaş olarak yazıyorum yazmasınada buranın avea ile alakasını anlayamadım? buradan yazdığımız şikayetler aveanın her hangi bir kademesinde değerlendiriliyormu yoksa sadece buraya içimizi döküp gidiyormuyuz? bu konuda biri beni bilgilendirirse memnun olurum. Aveaya gelince allah belasını versin lanet ettim. ilk çıktığı günden belli 3 tane hattım var emniyet genel müdürlüğü tarifesinden yararlanıyorum. Yani Türkiyede 200 binin üzerinde polis olduğunu varsayalım hepsi dolandırılıyor bunlardan biride benim. işin acı tarafı üst makamlar başka bir operatörle anlaşma da yapmıyorlar. yani bizim elimizden gelen bir şey yok yukarıdakiler artık bu işte ne çıkarı varsa bilmiyorum günahları kendi boyunlarına. Mağdur oluyoruz sürekli bıktık sabahtan akşama kadar küfür ediyorum. müşteri hizmetlerini arıyorum yarım saatte açarlarsa seviniyorum. yarım saat geçiyo hattan düşürüyolar ne kadar dandik bir hat bize bunu kullandırıyolar emn genel müdürlüğü başka operatörlerr le anlaşamıyormu bu kadar zor bir olay mı adam gibi bir yerde çekmiyo zaten.
DOLANDIRILAN_POLiSLER isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Etiketler
sikayetvar, şikayet oku, şikayetler

Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)

Seçenekler
Stil