![]() |
|
|
Seçenekler | Stil |
|
|
#1 |
|
Status: Forum Yöneticisi
|
![]() Eski ismi Telsim olan GSM Operatörü satıldıktan sonra Vodafone oldu. Hala sistemlerini Türkiye genelinde yeterince kuramayan Vodafone ile bir çok kişi kuşkusuz sorunlar yaşamıştır. Bu yaşadıgınız sorunları bizlerle paylaşabilir veya daha önce yaşanmış sorunlara göz atabilirsiniz. Vodafone ile ilgili yaşadıgınız sorunları dilerseniz bu sayfanın altında yazabilir veya siz kendinize yeni bir başlık açarak o konu altında dile getirebilirsiniz. Yeni açtıgınız başlık sayesinde yaşadıgınız sorunlara daha önce sorun yaşayanların yardımları sayesinde çözüme ulaşabilirsiniz. Şikayet okumak üyeliksizdir fakat kendi şikayetlerinizi bizlerle paylaşmak için kendinize burayı tıklayıp bir üye ismi almanız gerekiyor. Güncel Konu |
|
|
|
|
|
#2 |
|
Status: Yolcu
|
No Vodafone
|
|
|
|
|
|
#3 |
|
|
Bana ÇekİlİŞ dİye bİr mesaj geldİ 3700 vodofon dan anladik tabİ bİr bktikkİ bİzİm konturlar 50 kontur 50 kontur kirpiliyor .İtİraz ettİĞİmde vodofon benİm İlgİm yok Özel bİr fİrma ÇekmİŞ dİyor..ben Öyle bİr fİrmaya İzİn vermedİm İnternet kullanmadim ama 100 kontur gİtİ..gerİ İade etmİyorlar. Abonelİk mesajini yaziyorum kİm İlgİlİ ve ne anliyorsunuz ve kİmden olduĞunu anlayabİlİyormusunuz.. 20 hazİrana kadar bedava yaz 3700 a gÖnder hedİye 25 dakİka yada 100 konturuncebİne yÜklensİn .her 100.Üye 25 dakİka yada 100 kontur hedİye cetech gÖn:3700 / bİrtanedaha :ÇekİlİŞsİz 25 dakİka 100 konturkazanmak İÇİn evet yaz 3700 a gÖnder100.ye 25 yada 100 kontur hedİye 25 smss/50 knt/hafta gÖn 3700 ......bunu takİp edeceĞİm ama hep dolandirilan bİz halk oluyoruz....
|
|
|
|
|
|
#4 |
|
|
Dolandırıldım turkcell abonesiydim( 0532li) vodafone geçmem için beni hem de paramla 24 ay 75 tl + ödemek şartıyla 59 tllik sabit ücretli kampanyaya geçirdiler.turkcellii iptal edip vodafone geçtim geçen 3ay turkcell 89 tl lik kampanyadan faydalandığımdan dolayı faturalarım 89 tl geliyodu 4.ay faturam nisan faturam 134 liraydı sonraki aylarım 100 tl olduğu için o telefonu vermediler kampanyada olduğumu söyledim 100 tl faturam yok dedim.şikayetçiiym resmen dolandırıldım şimdi tekrar turkcelle geçiyorum!
|
|
|
|
|
|
#5 |
|
|
vadofenin Denizli Bayramyerinde bulunan bir şubesinden şikayetçiyim. bir müdür yada yönetici bana ulaşırsa. kendisine anlatırım. sorunum vadofene çalışanlarıyla ilgilidir.!!
|
|
|
|
|
|
#6 |
|
|
slm ben kütahya hamidiye mah. sazak mevkkinde ikamet etmekteyim 1 hafta önce vodafone geçtim pişmanım pişmanlığımın sebebi ise bu devirde yurt dışında prim yapmış bi operatörün evimde hatta mahallemde cekmemesi bu böyle giderse bu na bi care bulunmazsa tekrar turkcelle geçmeyi düşünüyorum yoksa kız arkadaşımla papaz olacam sizin yüzünüzden bi yetkilinin bana ulaşmasını istiyorum yakışmıyor size
|
|
|
|
|
|
#7 |
|
|
aboneliğim bir ayı doldurmadan başka bir hatta transfer olduğum için kurumlarınca tek taraflı şözleşme iptali yapılmıştır şömzleşme belgelerinin iadesini istediğimde ise olumlu yanıt alamadım hatta verdiğim paralar bunu yapanların çoluğundan çocuğundan cıkması dileği ile kendilerini önce allaha sora size havale ediyorum bütün gsm sebekleri aynı şekilde vatandaşın cüzdanına gözü dikmiş
Kim zerre ağırlığınca iyilik yapmışsa onu görür. Kim de zerre ağırlığınca kötülük yapmışsa onu görür. ZİLZAL SURESİ |
|
|
|
|
|
#8 |
|
|
arkadaşlar şu an en iyi vodafon bunu kabul edin en az hata vodafonda
|
|
|
|
|
|
#9 |
|
|
gecen hafta vodafondan general mobile dst700 telefon aldım ama iki gün sonra usb de sorun çıktı götürdüm garantiye göndereceklerinin söylediler bende kabul ettim ve sordum ne zaman gelir diye bir hafta sonra gelir dediler ama şimdi 2. ay dolmak üzere hala telefon ortada yok soruyorum yedek parca bekleniyor diyorlar sinir oldum
şimdi ise dava acmayı düşünüyorum garanti şartların da 3 haftayı gecmeyeceği yazıyor ama çoktan gecti ...![]() |
|
|
|
|
|
#10 |
|
|
yaklaşık iki yıldır kullandığım vodafone hatlarımız ile geçen seneki kampanyasından yararlanıp hatlarımıza iki adet i-phone aldık. ama aldığımıza bin pişman olduk. ilk aldığımız aylarda eşimle yeni evlenmiştik ve ikimiz de çalışıyorduk. ancak üçüncü aydan sonra çalıştığımız şirket kapanınca biz de bir süre işsiz kaldık ve maalesef geriye kalan faturaları biriktirdik. zaten fatura ödenmeyince hatlar da kapanıyor ve başka bir kart da takıp kullanamıyorsunuz. geçen ay eşimle çalışmaya başladık ve bu ay bu hatların borçlarını kapatıp kullanmaya devam etmek istedik ( sonuçta bu faturaları konuşsak da konuşmasak da ödeyeceğiz ve kullanamadığımız süre biz de bu hakkımızdan mahrum kaldık ). ancak üzülerek söylüyorum vodafone bize kötü bir sürpriz yaptı ve karşımıza hiçte hakkımız olmayan bir borç çıkarttı. iki hattımın da toplam borcunun çıkartılmasını istedim. fakat aylık hat başına sabit 185 tl ödemesi çıkması gerekirken çok alakasız rakamlar çıktı karşıma ve müşteri hizmetlerini aradığımda orada konuşmaktan başka bir yetkisi olmayan arkadaşlar da bana yardımcı olamadı haliyle. faturalarımın tutarları 181 tl, 195 tl, 1 tl, 1.200 tl gibi rakamlar çıktı ve bana bunun nedeni ile de ilgili bir açıklama yapılmadı. ben de son 1.200 tl çıkan faturalar hariç diğerlerini ödedim.( iki hattımızın toplamı 2.400 tl yapıyor, üç aylık gecikmede bankalar bile bu kadar insafsız davranmıyor. ) ancak son faturalarımda mevcut olan yanlışlık düzeltilmeden başka bir ödeme yapmayacağım. ( zaten sözleşmem gereği her iki hattım için de yıl sonuna kadar ödeyeceğim kalan borcumun tamamı 2.220 tl ) uzun zamandır vodafone'u kullanıp onlarca kişiye de i-phone alması için teşvik edip aldıran ve sonra yine borcumu ödeyip bu hatlarımı kullanmak isteyen biriyim. vodafone'un da biraz sağduyulu davranıp, yardımcı olup, zor durumda bırakmamasını rica ediyorum. her fırsatta dünya markası olduğunu duyuran vodafone'un bu hatasını düzeltip müşterisini memnun edeceğine inanıyorum.
|
|
|
|
![]() |
| Etiketler |
| sikayetvar, şikayet oku, şikayetler |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|