![]() |
|
|
Seçenekler | Stil |
|
|
#1 |
|
Status: Forum Yöneticisi
|
![]() Türkiye'nin önemli GSM operatörlerinden olan Turkcell ile ilgili mutlaka sorunlar yaşamış arkadaşlar vardır. Bu sorunları yaşayan arkadaşların yaşadıkları sorunları buradan okuyabilirsiniz. Aynı zamanda eğer sizde sorun yaşadı iseniz; burayı tıklayıp kendinize bir üyelik alıp yaşadıgınız sorunları bizlerle paylaşabilirsiniz. Yaşadıgımız sorunları burada yazarken lütfen kelimelerimizi titizlikle seçelim. Yaşadıgımız sorunlara hep beraber bir çözüm bulabilir hatta ortak sorunlar için dilekçe gönderebiliriz. Bunun için lütfen beraber karar alırken cümle kurgularımızı dikkatlice seçelim. Güncel Konu |
|
|
|
|
|
#2 |
|
|
Dileyen arkadaşlar http://www.otelforum.com/newthread.p...newthread&f=61 bu linki takip edip kendilerine özel şikayet sayfası oluşturabilirler. Bu sayede diğer kullanıcılarda yeni açılan şikayet konularına cevap yazabilirler.
|
|
|
|
|
|
#3 |
|
Status: Yolcu
|
öncelikle Turkcell den memnunmuyum degilim. Turkcell herşeyden öne şunu iyi bilmeli ortada bi ekonomik kriz var galiba bu Turkcell çok etkilemişki 2 haftada bir konture zam yapıyo egerki müşterinin memnun etmek istiyosan müşterin reklam falan istemiyo reklama verdigini paralarla işcilerinin maaşını öder konture zam yapma gibi bi durumun olmaz diger operatörlerle yarışıcaksınız diye zararı halk görüyo iletişimin hiçbir masrafı yok vermiş oldugunuz işci maaşıyla vergiden başka ekstra bi gideriniz yok şunuda söyliyim iletişimin hiçbir masrafa yok bir baz istasyonundan digerine sinyallerle görüşme yapılyıo egerki gene söylüyorum müşterinin tatmin etmek istiyosan bırak reklamı falan fiyatları düşür neden se ÖTV vergisiydi şuydu buydu düşürülüyoda bu hiçmi Turkcell etki etmiyo ayıptır ya 1 kuruşdahi olsa hak haktır egerki bu konuda benle irtibata geçicek bi Turkcell yetkili kişi varsa numaramı veriyorum günün 24 saati konuşmaya müsaitim şimdiden tşk ederim anlayışla karşıladıgnız için.
NOT: Tel Numaram 05366936517 |
|
|
|
|
|
#4 |
|
|
slm ben yeni uyeniz kasırga yhaa arkadaşlar artık o kadar basitleşmişlerki müsteri temsilcileri bile yalan söyleyebilio bi yedekleme işlemi yaptım senkrizasyonla numaralarımı geri alıcaktım muşteri hizmetlerinden müşteri temsilcisi yardımı ile geri almayı denedim geyet güzel bir şekilde yardım ettiler ama sağolsunlar bu işlem tamamen ücretsiz denilmes,ne rağmen bu işlem neredeyse 25 kntrmü yedi bu kadar aptalca birsey olabilirmi sizce aman sakın sizde denemeyin yazık olmasın kontürlerinize...
|
|
|
|
|
|
#5 |
|
|
slm ben mehmet benim sorunum benim ismim ve de numaramın verilmesi burdakilerin neden haberi olmadan
numaraları veriliyor ben şahsen verilmesini istemiyorum kimseye vermek istesem ben kendim veririm ben bu hattı bırakırsam bu yüzden bırakırım |
|
|
|
|
|
#6 |
|
|
slm ben mehmet az önce msj bıraktım bana yardım ederseniz sevinirim benim ismim vede numaram kimseye verilmesin vermek istesem ben veririm o kişilere öyle deyilmi
|
|
|
|
|
|
#7 |
|
|
Onu iptal edebiliyorsunuzdur. Müşteri hizmetlerini arayıp bilgi alırsanız daha iyi olur. Sonuçuda bize söylerseniz memnun oluruz.
|
|
|
|
|
|
#8 |
|
|
iyi günler benim şikayetim turkcell deyil kulanıcıdan biz on yıldır turkcell kulanıyoruz hiç bir sıkıntı yaşamadık taki 2008 kasıma kadar bir turkcell numarası kimlik bilgilerini gizlemiş bizi rahatsız ediyor bu kişi çok yakınımızda eminim bu konuda bize yardımcı olurmusunuz numarası şu 05356951865 kime aid oldugunu ögrenmek istiyorum yardımlarınızı bekliyorum tlf sapıkları için daha çok önlem almanızı istiyorum
|
|
|
|
|
|
#9 |
|
|
Merhaba Gecem,
Bu konuda size yardımcı olacak birilerini bulması zor olacaktır. Yapabileceğiniz en iyi şey en yakın polis merkezinden suç duyurusunda bulunmak olmalıdır. Bu şekilde sizi rahatsız eden kişi hakkında soruşturma başlar. |
|
|
|
|
|
#10 |
|
|
ben turkcellden şikayetçiyim.yaklaşık 2 gün önce kontör yükledim ve kampüslüyüm.kampüslü bir arkasaşımla 10 dakika konuştum 20 kontörüm gitti.40 saniye konuştum 2 kontörüm gitti.müşteri hizmetlerini aradığımda tabi anca 7.seferde adını yardım koydukları bilgiyi alabildim kontörlerimin yarısıda oraya gitti.bana yaptıkları açıklama gerçekten çok enteresandı.kontörlerim tarife msjını beklemeden arama yaptığım için gitmiş.bu çok saçma turkcelle soruyorum biz niye kontör yüklüyoruz?arama yapabilmek için.peki neden kampuslu oluyoruz ? tarife msjı beklemek için mi? o zaman öğrenci belgesiydi falandı filandı niye bu8nlarla uğraşıyoruz bide.ascil arama yapıcaksam bu msjımı beklemek zorundayım.o zaman kazı konuış kartlarının arkasına bi ibare düşün onay mesajı geldikten sonra tarifeniz tabi tutulacaktır diye insanları kandırmayın.isminizin hakkını verin reklamla olmuyor herşey.ben 20 kontörün derdinde değilim ama siz 20 kontörle batıcakmış gibi davranıyorsunuz.eğer bu kadar da ihtiyacınız varsa kontörlerimizi vakumlayarak almayın söyleyin bize kontörün parasını verip direk size bağışiayalım.ben ve ailem yıllardır turkcell kullanıcısıyız ama artık başka bir operatöre geçmeyşi düşünüyorum.bence 1 kişi mantığıylada ilerlemeyin bi kişi bir çok insanıda etkileyebiliyor.ayrıca müşteri hizmetlerindeki bazı elemanlarda sanırım müşteriye iyilik yaptıklarını düşünerek hareket ediyorlar iyilik yapmak veya sevap işlemek için orada değilsiniz neşe hanım bunun için maaş alıyorsunuz işinizin en azından adının hakkını verin.turkcellede tavsiyem diğer operatörlerin bu kadar kampanya yaptıkları ve numara taşımanın bu kadar kolay olduğu bir dönemde müşteriye daha dikkatli davranmaları.
|
|
|
|
![]() |
| Etiketler |
| sikayetvar, şikayet var, şikayetler |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|