Otel Forum

Otel Forum » Genel Konular » Şikayet Kutusu » aveanın büyük terbiyesizliği

Seçenekler Stil
Alt 10-28-2009, 08:34 AM   #1
semazer

Status: Yolcu
Standart aveanın büyük terbiyesizliği

avea benim sorunmlarıma çözüm bulmadım.tüketici haklarına gidip şikayet edeceğim.dilekçe şu şekildedir.
28.10.2009 BAĞCILAR KAYMAKAMLIĞI TÜKETİCİ SORUNLARI
HAKEM HEYETİ BAŞKANLIĞINA
Bundan 7-8 ay önce AVEA faturalı( 0530 313 42 89) hat kullanıyordum.son mart 2009 ayına ait bir fatura kalmıştı.bu fatura bir ay gecikmişti.Avea bayisine gittiğimde faturamın gözükmediğini söylediler.burda avea bayisinden müşteri hizmetlerini aradık.bana hesap numarası verip İş Bankasından havale yapabilirsiniz dediler.bende bankamatikten havale yapıcam dedim.bana da bankanızla görüşüp altına şu faturaya istinaden belirtmeniz gerekiyor dediler.bende 1 mayısta bankamatikten faiziyle beraber 61 tl havale yaptım.19 eylül 2009 tarihinde avea bayisinden jet modem (hat no:0554 898 60 49) aldım.sonra 22.9.2009 da fatura kesildi.3 günlük için 43 tl fatura ödedim.daha sonra modem hattımı 1 hafta kullandıktan sonra hattım kapandı.müşteri hizmetlerini aradım.bana mart ayından kalma bir faturamın borcu olduğunu söylediler ve avukatlık olduğumu söylediler.bende dedimki beni 5 aydır kimse aramadı.İş Bankası bankamatikten faiziyle beraber 61 tl havale yaptım.yalnız bankadan havale yapmadığım için.kendi numaramı belirtmediğim için bu yatırdığım 61 tl yi askıya almışlar.bu yatırdığım paranın iş bankasından ekstresini,imzalı kaşeli avukata,aveayaya hemde aveya bayisinden üst düzeydeki yetkiliye faksladım.ama yinede bu parayı bankadan yatırıp şu faturaya istinaden belirtmediğim için paramı askıya alıp 5 ay sonra 234 tl olduğunu söylediler.tekrar avea müşteri hizmetleri arayıp bu yatırdığınız 61 tl yi bu faizden düşülüp geri kalan parayı Zıraat Bankası AVEA yasal takip bölümüne yatırabilirsiniz dediler.ben de bankaya gidip 21.10 2009 tarihinde bu 0530 313 42 89 nolu faturaya istinaden geri kalan 189.57 tl yatırdım.yatırdıktan sonra avukatı arayıp bu parayı yatırdığımı söyledim.sonra dekontu aveayaya faksladım.daha sonra avea bayisinden (avrupa iletişim3-oruçreis mah.-esenler şubesi) üst düzeydeki yetkiliye mail attık.2 gün sonra beni avea müşteri hizmetleri aradı.borcumun ödendiğini ve diğer hattımın (0554 898 60 49) aktif hale getireleceğini söylediler.akşam modemi taktığımda modemin açılmadğını gördüm.sabah aveyayı aradığımda bana hattımın borcumdan dolayı iptal edildiğini söylediler.neden diye sorduğumda geçmiş döneme ait bir faturanın borcu olduğunu söylediler.bende bu fatura tutarının faiziyle beraber 189,57 tl dün yatırdığımı ve dekontuda size faksladığımı ve hattımıda 5 dakika içinde açılacağını söylediler.bu görüştüğüm şahısta Duygu Aygün hanımdı.ve bunu müşteri hizmetlerinden Ramazan diye bir şahısla görüştüğümde Duygu Aygün diye biri çalışmadğını söyledi.bende nasıl olur dedim ve çok sinirlendim.yine bir kaç gün sonra aveyayı aradım.bana hattımın iptal olduğunu söyledileri.neden diye sorduğumda hep benim borcum olduğunu söylediler.ben borcumu ödedim dedim sizede dekontu faksladım dedim.hatta bu yeni hattımın ilk faturasını bile ödedim dedim.aveya bayine gittim hattımın açılmadığını söyledim dedim.o zaman senden modem parasını bile alırlar dedi.nasıl olur dedim ben de eve gidip avea müşteri hizmetlerini aradım.benim bu hattımın neden kapalı olduğunu sordum.hala borcum olduğunu söylüyorlar.ne borcu dedim. Son ekim ayına ait bir faturanız var dediler kaç para dedim.bana 470 tl olduğunu söylediler.bende çok sinirlendim tabiki.bende dedim ki hattı siz iptal ediyorsunuz.ben iptal etmedimki dedim.bana modemin ve geri kalan 11 ayın faturasını çıkardılar.ben bunu kabul etmiyorum.ben hattı kendi isteğimle iptal ettirmedim.avea bayisine gidip iptal ettirmek için dilekçede vermedim.şahit olarak avea bayisindeki yetkili kişi Muzaffer Bey’de şahidimdir. onlara borcum olmadığı halde iptal edip bana modemin ve geri kalan ayların faturasını çıkardılar.ben onlara her telefon açtığımda hattımın açılmasını talep ettim onlarda hep hattımın iptal edildiğini söylediler. ben kendi isteğimle hattı iptal ettirmedim.onlar iptal etti.ben kendi iyi niyetimle bu hattı kullanmak istiyorum dedim.hep beni arayacaklarını söylüyorlar ama müşteri hizmetlerinden bir türlü cevap alamadım.hepsi ayrı bir şeyler söylüyorlar.sizden rica ediyorum hakkımı aramak istiyorum.onların kendi sebepsiz yere hattımı iptal edip ben den bu parayı almak istiyorlar.ben bunu kabul etmiyorum.gerekirse bütün telefon kayıtlarının dinlenmesini istiyorum.Hattımın açılmasını talep ederim.
AVEA İletişim Hizmetleri A.Ş
Serkan KABA
100.yıl Mah.Barbaros cad.65.sok.No:15/bodrum
Bağcılar/İstanbul
Cep:0545 374 11 90
İş:0212 637 25 49
SERKAN KABA
semazer isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)

Seçenekler
Stil